Senarai Pemain Yang Digugurkan & Terbaru Dalam Skuad JDT Musim 2018

 

Rumours :

 

Ghaddar – Out

Guerra – Out

Jorge Pereyra Diaz – In

Harris Harun – In

Fernando Torres – In

Syafiq Ahmad – In

Adam Nor Azlin – In

Shahrel Fikri – In

Syamer Kutty Aba – In

Adib Zainuddin – In

Gopi – Out

Mahali – Out

Shakir Shaari – Out

 

 

TIMBUL spekulasi bekas pemain import Johor Darul Ta’zim (JDT), Jorge Pereyra Diaz kononnya akan kembali menyarung jersi Harimau Selatan, lapor MOHD FIRDAUS YON

 

Meskipun ia hanya khabar angin, kebanyakan penyokong setia JDT amat mengalu-alukan kehadiran semula penyerang dari Argentina itu.

 

Selain mengakui rindu  kelincahan pemain terbabit di dalam padang, netizen turut mahu melihat Diaz bermain semula dengan juara Liga Super empat musim berturut-turut itu.

 

Dikhabarkan Diaz yang kini beraksi bersama sebuah kelab berpangkalan di Mexico bakal mengisi kuota import JDT untuk saingan Liga Malaysia musim depan.

 

Ada yang mendakwa sekembalinya Diaz ke JDT dipercayai dipengaruhi oleh seorang lagi bekas penyerang import kelab berkenaan dari Argentina, Luciano Figueroa.

 

Kebanyakan laman penyokong bola sepak turut menggembar-gemburkan khabar angin mengenai kepulangan semula Diaz ke selatan tanah air.

 

Difahamkan, khabar angin tersebut tercetus susulan gambar Diaz bersama anaknya yang memakai jersi JDT dalam posting terbaharu di laman Instagram  milik pemain terbabit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *